彩虹邨天主教英文中學 家長通告第E、P63號(二零至二一)

11th December, 2020

Choi Hung Estate Catholic Secondary School F.6 Graduation Examination (2020-2021) Timetable Location: School Hall

Date	Time	Subject	Time allowed
18/1/2021 (Mon)	8:10a.m 9:40a.m.	Chin. Lang I	1 hr 30 min (90 min)
	10:10a.m 11:40a.m.	Chin. Lang II	1 hr 30 min (90 min)
19/1/2021 (Tue)	8:10a.m 9:40a.m.	Chin. Lang III	1 hr 30 min (90 min)
	10:10a.m 12:40p.m.	M2 (Class Room 504)	2hr 30 min (150 min)
20/1/2021 (Wed)	8:10a.m9:40a.m.	Eng. Lang I	1hr 30 min (90 min)
	10:10a.m12:10p.m.	Eng. Lang II	2 hr (120 min)
21/1/2021 (Thu)	8:10a.m10:20a.m.	Eng. Lang III	2 hr (120 min)
22/1/2021 (Fri)	8:10a.m 9:40a.m.	THS I	1 hr 30 min (90 min)
	8:10a.m 10:10a.m.	ICT I	2 hr (120min)
	8:10a.m 10:25a.m.	Chin. History I	2 hr 15 min (135 min)
	8:10a.m 10:40a.m.	Biology I	2 hr 30 min (150 min)
	8:10a.m 10:40a.m.	Physics I	2 hr 30 min (150 min)
	8:10a.m. – 12:10p.m.	Visual Arts 1,2 (Class Room 103)	4 hr (240 min)
25/1/2021 (Mon)	8:10a.m 9:10a.m.	Biology II	1 hr (60 min)
	8:10a.m 9:10a.m.	Physics II	1 hr (60 min)
	8:10a.m 9:25a.m.	THS II	1 hr 15 min (75 min)
	8:10a.m 9:30a.m.	Chin. History II	1 hr 20 min (80 min)
	8:10a.m 9:40a.m.	ICT II	1 hr 30 min (90 min)
26/1/2021 (Tue)	8:10a.m 10:10a.m.	LS I	2 hr (120 min)
	10:40a.m 11:55am.	LS II	1hr 15 min (75 min)
27/1/2021 (Wed)	8:10a.m 9:55a.m.	ERS I	1 hr 45 min (105 min)
	8:10a.m 9:55a.m.	History I	1 hr 45 min (105min)
	8:10a.m10:25a.m.	PEI	2 hr 15 min (135 min)
	8:10a.m10:25a.m.	BAFS II	2 hr 15 min (135 min)
	8:10a.m 10:40a.m.	Chemistry I	2 hr 30 min (150 min)
	8:10a.m 10:40a.m.	Geography I	2 hr 30 min (150 min)
28/1/2021 (Thu)	8:10a.m 9:10a.m.	Chemistry II	1 hr (60 min)
	8:10a.m 9:25a.m.	Geography II	1 hr 15 min (75 min)
	8:10a.m 9:25a.m.	PE II	1 hr 15 min (75 min)
	8:10a.m 9:25a.m.	BAFS I	1 hr 15 min (75 min)
	8:10a.m 9:40a.m.	History II	1 hr 30 min (90 min)
	8:10a.m 9:55a.m.	ERS II	1 hr 45 min (105 min)
29/1/2021 (Fri)	8:10a.m 10:25a.m.	Mathematics I	2 hr 15 min (135 min)
	10:55a.m 12:10p.m.	Mathematics II	1 hr 15 min (75min)

Important note:

In order to minimize the risk of contracting and spreading COVID-19:

- 1. the S.6 Graduation Examination (2020-2021) will be conducting in the morning time. Two more additional examination days (28/1 and 29/1) will be needed and therefore all the on-line lessons will be cancelled during the same mentioned two days.
- The timetable and arrangement may be amended in response to the worsening threat of COVID-19. Any rearrangement of timetable will be announced as soon as possible.
- 3. Parents and students please pay particular attention to the eclass phone apps announcement.

重要注意事項:

為了減少感染和傳播新冠肺炎的風險:

- 1. 中六級畢業考試(2020-2021)將安排在上午進行,需要增加兩天的考試時間(28/1 和 29/1)。 因此取消上述兩天的電子補課。
- 時間表和相關安排可能因應新冠肺炎日益惡化的威脅而修改。任何時間表的新安排都會盡早宣布。
- 3. 家長和學生請特別注意 eclass 電話應用程序的公告。

Reminder:

- (1) There will be no Morning Assembly for F.6 students during the examination period.
- (2) The examination on P.E. will be arranged by the teachers concerned before the written examination.
- (3) The distribution and discussion of F.6 Graduation Examination Papers are arranged as follows: 22/2/2021-26/2/2021.
- (4) In order to help our S.6 students well prepare for the HKDSE Examination, additional face-to-face and on-line lessons will be given in the morning and afternoon respectively from February 22, 2021 to February 26, 2021(Monday to Friday) in according to the special winter timetable. We wish more lessons could help our students deal with the HKDSE Examination and remind them the importance of the examination. This is a compulsory event, therefore all absentees with medical reasons are required to notify the school by phone. If the absence is due to any other reasons, a prior written request will be required. (為了讓同學對中學文憑試有更佳的準備,本校教務組將於 2021 年 2 月 22 日至 2021 年 2 月 26 日(星期一至星期五)按照現時特別冬令時間表上午進行實體面授,下午網上進行額外補課。所有同學**必須參** 與。如因病缺席,須由家長在活動前致電回校請假,並補交請假信。如屬事假,須於活動前呈交家長信提出申 請。)
- (5) Student attendance records will be up to February 26, 2021, the last school day. (學生考勤記錄將截至 2021 年 2 月 26 日,即當天為最後上課天。)
- (6) Students are reminded to arrive at school on time wearing proper school uniform.
- (7) Speech Day will be arranged on 4/6/2021(Fri). Students are requested to attend the ceremony in proper school uniform and present a 5-minute stage performance on a class basis.
- (8) Graduates are encouraged to show their appreciation to their teachers by organizing a 'graduation dinner' but extravagance is discouraged.
- (9) The worsening COVID-19 threat may cause necessary changes to the above arrangement, any amendment will be announced as soon as possible.

Ms. Ho Ka Yan Principal

回條

敬覆者:

本人已得悉家長通告第 E、P63 號有關「中六畢業試及試題檢討」之安排,並會督促小兒出席,並著 小兒於 12月 17日或以前將回條交回班主任。

此致

彩虹邨天主教英文中學何家欣校長

家長	簽署	:	
家長	姓名	:	
學生	姓名	:	
班	別	:	學號:
日	期	:	