彩虹邨天主教英文中學 家長通告第 E46 號(一八至一九)

13th December, 2018

Choi Hung Estate Catholic Secondary School F.6 Graduation Examination (2018-2019) Timetable Location: School Hall

Date	Time	Subject	Time allowed
22/1/2010 (True)	8:10a.m 9:40a.m.	Chin. Lang I	1hr 30 min (90 min)
22/1/2019 (Tue.)	10:10a.m 11:40a.m.	Chin. Lang II	1hr 30 min (90 min)
23/1/2019 (Wed.)	8:10a.m 9:40a.m.	Chin. Lang III	1 hr 30 min (90 min)
24/1/2019 (Thur.)	8:10a.m 9:40a.m.		1hr 30 min (90 min)
× /	10:10a.m 12:10p.m.		2 hr (120 min)
25/1/2019 (Fri.)	8:10a.m10:10a.m.		2 hr (120 min)
	8:10a.m 9:40a.m.		1 hr 30 min (90 min)
	8:10a.m 10:10a.m.	ICT I	2 hr (120min)
	8:10a.m 10:25a.m.	Chin. History I	2 hr 15 min (135 min)
	8:10a.m 10:40a.m.	Biology I	2 hr 30 min (150 min)
28/1/2019 (Mon.)	8:10a.m 10:40a.m.	Physics I	2 hr 30 min (150 min)
28/1/2019 (MOII.)	2:00p.m 3:45p.m.	THS II	1 hr 45 min (105 min)
	2:00p.m 3:30p.m.	ICT II	1 hr 30 min (90 min)
	2:00p.m 3:20p.m.	Chin. History II	1 hr 20 min (80 min)
	2:00p.m 3:00p.m.	Biology II	1 hr (60 min)
	2:00p.m 3:00p.m.	Physics II	1 hr (60 min)
29/1/2019 (Tue.)	8:10a.m 10:10a.m.	LSI	2 hr (120 min)
29/1/2019 (1uc.)	10:40a.m 11:55a.m.	LS II	1hr 15 min (75 min)
	8:10a.m 9:55a.m.	ERS I	1 hr 45 min (105 min)
	8:10a.m 10:10a.m.	History I	2 hr (120 min)
	8:10a.m 10:25a.m.	 Chin. Lang II Chin. Lang III Eng. Lang I Eng. Lang II Eng. Lang III THS I ICT I Chin. History I Biology I Physics I THS II ICT II Chin. History II Biology II Physics II LS I LS I ERS I History I PE I BAFS II Chemistry I Geography I PE II BAFS I Chemistry II Geography II PE II BAFS I Chemistry II Geography II Mathematics I 	2 hr 15 min (135 min)
	8:10a.m 10:25a.m.		2 hr 15 min (135 min)
	8:10a.m 10:40a.m.		2 hr 30 min (150 min)
20/1/2010 (Wed)	8:10a.m 10:55a.m.		2 hr 45 min (165 min)
30/1/2019 (Wed.)	2:00p.m 3:45p.m.	ERS II	1 hr 45 min (105 min)
	2:00p.m 3:30p.m.	History II	1 hr 30 min (90 min)
	2:00p.m 3:15p.m.	*	1 hr 15 min (75 min)
	2:00p.m 3:15p.m.	BAFS I	1 hr 15 min (75 min)
	2:00p.m 3:00p.m.	Chemistry II	1 hr (60 min)
	2:00p.m 3:15p.m.		1 hr 15 min (75 min)
31/1/2019 (Thur.)	8:10a.m 10:25a.m.		2 hr 15 min (135 min)
	10:55a.m 12:10p.m.	Mathematics II	1 hr 15 min (75min)
	2:00p.m 4:30p.m.	M2 (Classroom 504)	2hr 30 min (150 min)

Notes:

- (1) There will be no Morning Assembly for F.6 students during the examination period.
- (2) The examination on Non DSE P.E. will be arranged by the teachers concerned before the written examination.
- (3) The arrangement for examination on Chin. Lang IV(Oral) (4:30 6:00 pm, 4/1/2019, [Exam rooms to be confirmed]) and Eng. Lang. IV(Oral) (3:30 5:30pm, 15/2/2019, 4th to 5th floor) will be announced by the teachers concerned.
- (4) The distribution and discussion of F.6 Graduation Examination Papers are arranged as follows:

Session	Session 1	Session 2	Session 3	Session 4
(Time)	(8:45 – 9:55am)	(10:10 – 11:20am)	(11:35am – 12:45pm)	(2:35 – 3:45pm)
Date				
27/2/2019 (Wed.)	Eng:	ERS(307)		
	6E1(504)	Chem(Lab)	Math:	
	6E2(407)	Geo(Geo Room)	6M2(407)	
	6E3(307)	PE(103)	6M3(307)	
	6E4(507)	Hist(407)	6M4(504)	
	6E5(103)	BAFS(504)		
28/2/2019 (Thur.)		C.Hist(307)	Chin:	6AB LS:
	Math+M1:	Phy(Lab)	6A(504)	1 (504), 2 (507),
	6A(504)	THS(407)	6B(407)	3 (407)
	6M5(103)	Bio(Lab)	6C LS(307)	Chin:
		ICT(502)	6D LS(103)	6C(307), 6D(103)

- (5) In order to help our S.6 students well prepare for the HKDSE Examination, additional lessons will be given from 12th February, 2019 to 28th February, 2019(Monday to Friday) during our normal school days. We wish more lessons could help our students deal with the HKDSE Examination and remind them the importance of the examination. All morning assemblies, recesses and lunchtime remain the same during this period. This is a compulsory event, therefore all absentees with medical reasons are required to notify the school by phone. If the absence is due to any other reasons, a prior written request will be required. (為了讓同學對中學文憑試有更佳的準備,本校教務組將於 2019 年 2 月 12 日至 2019 年 2 月 28 日(星期 一至星期五)期間依照正常上課時間表進行額外補課。(早會、小息、午膳及返放學時間一切如常)。所有同學必須參與。如因病缺席,須由家長在活動前致電回校請假,並補交請假信。如屬事假,須於活動前呈交家長信提出申請。)
- (6) Student attendance records will be up to 28th February, 2019, the last school day. (學生考勤記錄將截至 2019 年 2 月 28 日,即當天為最後上課天。)
- (7) Students are reminded to arrive at school on time wearing proper school uniform.
- (8) Speech Day will be arranged on 31/5/2019(Fri). Students are requested to attend the ceremony in proper school uniform and present a 5-minute stage performance on a class basis.
- (9) Graduates are encouraged to show their appreciation to their teachers by organizing a 'graduation dinner' but extravagance is discouraged.

Ms. Ho Ka Yan Principal

		·····×		
敬覆者:		回條		
本人已得悉家長证	通告第 E46 號有關「中	7 六畢業試及試品	題檢討」之安排。	並會督促小兒出席。
此致 彩虹邨天主教英文中學	何家欣校長			
家長姓名:	家長簽署:		聯絡電話:	
學生姓名:	班別:	學號:		日期: