## **Choi Hung Estate Catholic Secondary School** F.6 Graduation Examination (2015-2016) Timetable

Location: School Hall

Date	Time	Subject	Time allowed
20/1/2016 (Wed.)	8:10a.m 9:25a.m.	Chin. Lang I	1hr 15 min (75 min)
	10:10a.m 11:40a.m.	Chin. Lang II	1hr 30 min (90 min)
21/1/2016 (Thur.)	8:10a.m 9:40a.m.	Chin. Lang III	1 hr 30 min (90 min)
	2:00p.m 4:30p.m.	M2 (Class Room 504)	2hr 30 min (150 min)
22/1/2016 (Fri.)	8:10a.m 10:10a.m.	LSI	2 hr (120 min)
	10:40a.m 11:55am.	LS II	1hr 15 min (75 min)
25/1/2016 (Mon.)	8:10a.m9:40a.m.	Eng. Lang I	1hr 30 min (90 min)
25/1/2016 (Mon.)	10:10a.m12:10p.m.	Eng. Lang II	2 hr (120 min)
26/1/2016 (Tue.)	8:10a.m10:10a.m.	Eng. Lang III	2 hr (120 min)
	8:10a.m 9:55a.m.	ERS I	1 hr 45 min (105 min)
	8:10a.m 9:25a.m.	THS I	1 hr 15 min (75 min)
	8:10a.m 10:40a.m.	Biology I	2 hr 30 min (150 min)
	8:10a.m 9:55a.m.	History I	1 hr 45 min (105 min)
27/1/2016 (Wed.)	8:10a.m 10:40a.m.	Physics I	2 hr 30 min (150 min)
27/1/2010 (Wed.)	2:00p.m 3:45p.m.	ERS II	1 hr 45 min (105 min)
	2:00p.m 3:45p.m.	THS II	1 hr 45 min (105 min)
	2:00p.m 3:00p.m.	Biology II	1 hr (60 min)
	2:00p.m 3:30p.m.	History II	1 hr 30 min (90 min)
	2:00p.m. $-3:00$ p.m.	Physics II	1 hr (60 min)
	8:10a.m 10:10a.m.	Chin. History I	2 hr (120 min)
	8:10a.m10:25a.m.	BAFS II	2 hr 15 min (135 min)
	8:10a.m 10:40a.m.	Geography I	2 hr 30 min (150 min)
	8:10a.m 10:40a.m.	Chemistry I	2 hr 30 min (150 min)
20/1/2016 (Thurs)	8:10a.m 10:10a.m.	ICT I	2 hr (120 min)
28/1/2016 (Thur.)	2:00p.m 3:20p.m.	Chin. History II	1 hr 20 min (80 min)
	2:00p.m 3:15p.m.	BAFS I	1 hr 15 min (75 min)
	2:00p.m 3:15p.m.	Geography II	1 hr 15 min (75 min)
	2:00p.m. – 3:00p.m.	Chemistry II	1 hr (60 min)
	2:00p.m 3:30p.m.	ICT II	1 hr 30 min (90 min)
29/1/2016 (Fri.)	8:10a.m 10:25a.m.	Mathematics I	2 hr 15 min (135 min)
	10:55a.m 12:10p.m.	Mathematics II	1 hr 15 min (75min)

(1)There will be no Morning Assembly for F.6 students during the examination period.

(2) The examination on P.E. will be arranged by the teachers concerned before the written examination. (3) The arrangement for examination on Chin. Lang IV(Oral) (4:00 – 5:30 pm, 15/1/2016, 4<sup>th</sup> to 5<sup>th</sup> floor) and Eng. Lang. IV(Oral) (3:15 – 5:00pm, 29/1/2016, 3<sup>rd</sup> to 4<sup>th</sup> floor) will be announced by the teachers concerned.

(4) The distribution and discussion of F.6 Graduation Examination Papers are arranged as follows:

Date\Session(Time)	Session 1 (8:10 –	Session 2 (9:40–	Session 3 (11:10	Session 4 (1:40–
	9:25am)	10:55am)	am-12:25 pm)	2:55 pm)
10/3/2016 (Thur.)	6AB LS	Chin: 6B(407),	ERS(405),	6CD LS
	1 (504), 2 (407),	6C(405)	THS(407),	1 (405), 2 (406), 3
	3(Geo.Rm)	Math+M2:	Bio(Lab),	(505)
	Eng: 6C(405),	6A(504),	Hist(406),	Eng: 6A (504),
	6D(406)	Math: 6D(406)	Phy(Lab)	6B(407)
11/3/2016 (Fri.)		Chin: 6A(504), 6D(406) Math: 6B(407),6C(405)	C.Hist(406), BAFS(407), Geo(Geo Rm), Chem(Lab), ICT(502)	Mock HKDSE Examination results release/中 六「模擬放榜」 Place/地點:Hall/ 禮堂 Time/時間:2:00— 4:25 pm

- (5) Graduates are encouraged to show their appreciation to their teachers by organizing a 'graduation dinner' but extravagance is discouraged.
- (6)Speech Day will be arranged on 3/6/2016(Fri). Students are requested to attend the ceremony in proper school uniform and present a 5-minute stage performance on a class basis.
- (7)Students are reminded to arrive at school on time wearing proper school uniform.
- (8)In order to help our S.6 students to alleviate the prospective pressure caused by the release of HKDSE Examination results, a mock HKDSE Examination results release will be held on 11th March, 2016 from 2:00pm to 4:25pm in our school hall. We wish an early trial could help our students deal with the pressure and remind them that it is high time for drafting plans for their future. This is a compulsory event, therefore all absentees with medical reasons are required to notify the school by phone. If the absence is due to any other reasons, a prior written request will be required.[為了讓同學提早經歷放榜過程,以減低放榜當日因要面對及處理出路而產生的焦慮,並提醒他們需要及早策劃出路,本校教務組及生涯規劃組將於 2016年3月11日(星期五)下午2時至4時25分,於本校禮堂為中六同學舉辦「模擬放榜」活動,所有同學必須參與。如因病缺席,須由家長在活動前致電回校請假,並補交請假信。如屬事假,須於活動前呈交家長信提出申請。]

	Principal
 回條 [家長通告第 63 號]	

## 敬覆者:

本人已得悉家長通告第 63 號有關「中六畢業試及試題檢討」之安排,並會督促小兒出席, 並著 小兒於 1 月 15 日或以前將回條交回班主任。

此致 彩虹邨天主教英文中學何家欣校長

學生	姓名	:	
班	別	:	學號:
家長	姓名	:	
家長	簽署	:	
聯絡	電話	:	
_	Цn		